Over ons

Sinds 2004 is Peter Elbers eigenaar van Elbers Communicatie bv uit Grubbenvorst. De expertise van zijn bedrijf is gebaseerd op management en advisering in strategische communicatie. “Samen met de opdrachtgever doorlopen we een vastgelegd traject, bepalen we en leggen we vast. Daarbij werken we analytisch en kritisch. We analyseren communicatievraagstukken, ontwikkelen strategie├źn en helpen onze opdrachtgevers die vervolgens te implementeren”, zegt Peter Elbers. Vaak gebeurt dat met consequenties voor het beleid en gedrag van de organisatie en haar mensen.

Peter Elbers heeft na de middelbare school communicatie en journalistiek gestudeerd. Via een journalistieke loopbaan bij omroepen en kranten is hij in de corporate communicatie begonnen. Op dit gebied heeft Peter Elbers management- en directiefuncties bekleed bij onder meer Philips, Wolters Kluwer en KLM. Hij is gespecialiseerd in reputatiemanagement en strategisch communicatiemanagement.

Hij vervolgt: “Wanneer we met opdrachtgevers samenwerken beginnen we doorgaans met een analyse. Daarop wordt de strategie bepaald. Vervolgens de implementatie. Dankzij onze ervaring dringen we door tot de kern. Formuleren we een heldere strategie en brengen we organisaties en mensen in beweging. Afhankelijk van de wensen en de vraag van de opdrachtgever. Door onze onafhankelijkheid zijn we niet gebonden aan specifieke oplossingen. En kunnen we gaan voor het beste resultaat. Inclusief social media, reputatie-/brandmanagement, trainingen, en internal branding”.