Dagvoorzitter

Een dagvoorzitter moet scherp zijn, maar ook deskundig en allround. Liefst met een journalistieke achtergrond, zodat de vragen ook helder zijn en worden gesteld vanuit de informatiebehoefte vanuit de zaal. Maar ook bij de tijd, zowel letterlijk als figuurlijk. Letterlijk in de zin van adequaat time-management, en figuurlijk ook dat het programma op een moderne wijze wordt geleid, met toepassing van de modernste technieken en informatie.

Elbers Communicatie uit Grubbenvorst kan een dagvoorzitter met deze kwalificaties leveren. Een allrounder, zowel als technisch dagvoorzitter (waarbij het gaat om het goed reguleren van het programma, zonder al te grote inhoudelijke bijdrage), maar tevens als inhoudelijk dagvoorzitter en discussieleider. En natuurlijk ook in combinaties van beide. Het resultaat is een aantrekkelijk programma voor alle bezoekers en deelnemers, waarbij geen moment het gevoel ontstaat in een leemte terecht te komen.

Als dagvoorzitter gaat het er vaak om vooraf gestelde doelen van de opdrachtgever te bereiken. Worden conclusies getrokken die passen bij de opdrachtgever, krijgen de voornaamste mensen ook de gelegenheid het woord te voeren en is het programma inhoudelijk van niveau en interessant genoeg om er de aandacht bij te houden. Elbers Communicatie bespreekt ter voorbereiding al deze aspecten uitvoerig met de opdrachtgever, zodat het programma zo succesvol mogelijk wordt. En kan, door haar uitgebreide netwerk, tevens bemiddelen bij het vinden van adequate sprekers. Zowel nationaal als internationaal.

De dagvoorzitter van Elbers Communicatie kan programma’s modereren in zowel de Nederlandse en Engelse taal. En eventueel ook in het Duits. En zowel voor dagprogramma’s, als voor avondprogramma’s. Maar ook voor weekendprogramma’s of korter als onderdeel van een ander programma of evenement.